Gulve der dækker ethvert behov​

Kunne du tænke dig at få lagt nye gulve i din bolig eller i din virksomhed? Så lad os stå for arbejdet. Hos Pries Gulve i Helsinge har vi mere end 40 års erfaring med professionel gulvlægning, og vi lægger blandt andet nye gulve for private og erhverv.

Vi tilbyder også vedligeholdelse af gulvene efterfølgende i form af vores gulvservice, hvor vi blandt andet tilbyder oliebehandling eller behandling med lak eller lud af gulvet, så det får det rette udtryk, og du undgår unødvendig slitage.

Vi har fokus på personlig service og høj kvalitet

Vi ønsker at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse hos os, og det sker blandt andet gennem god og personlig service og en høj kvalitet i det arbejde, vi leverer. Vi bruger tid på at rådgive og vejlede dig omkring de forskellige gulvtyper, så vi derved kan sikre os, at du får det rette resultat, der lever op til dine ønsker og krav.

Der findes mange forskellige gulvtyper, og de har hver især deres fordele og ulemper. Derfor er korrekt rådgivning afgørende for, at du vælger den gulvtype, der passer til dine behov i forhold til blandt andet vedligeholdelse, slitage og udseende.

Vi har et bredt sortiment af gulve:

Bliv kontaktet hurtigt

Kan du ikke lide kontaktformularer?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 72 86 76 eller sende os en e-mail til hp@priesgulve.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.

Skal du have lagt nyt gulv i køkkenet, i værelset eller måske i hele boligen? Så lad os stå for opgaven og få et flot og professionelt resultat, som kan holde i de næste mange år. Har du en specifik opgave til os, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, og er du i tvivl om, hvilken gulvtype du skal vælge, står vi til rådighed med både rådgivning og vejledning.