Vådrumsgulve

Vådrumsgulv til industrikøkkener og badeværelser

Skal I have lavet et vådrumsgulv? ​Hos Pries Gulve laver vi gerne enhver form for vådrumsgulv til for eksempel industrikøkkener og badeværelser. Vi laver også gerne belægning på væggene. Vi lægger vådrumsgulve for både private og erhverv i blandt andet Helsinge og det øvrige Nordsjælland samt andre steder.

Stærkt, vandafvisende og rengøringsvenligt vådrumsgulv

Vi benytter ofte vinyl til opbygning af vådrum såsom industrikøkkener, kantiner og lignende. Vi laver også gerne et vådrumsgulv i et privat køkken, et bryggers eller et badeværelse. Der er mange muligheder, når der skal vælges farver og design. Samtidig er det stærkt og vandafvisende, og det er let at holde rent.​

Vi har 40 års erfaring, og derfor kan I forvente et professionelt gulvarbejde, der bliver færdigt til tiden. Vi råder og vejleder gerne om fordele og ulemper ved at vælge vinyl. Der er også andre muligheder i et vådrum.​Så husk Pries Gulve, hvis kvalitet er vigtigt for dig!


    Få et uforpligtende tilbud på et gulv til vådrummet

    Hvis I ønsker at høre mere om forskellige gulvløsninger, er I velkomne til at kontakte os. Vi kommer gerne ud for at lave en uforpligtende opmåling, så vi kan udarbejde et tilbud på et vådrumsgulv.

    ​Du kan ringe til os på telefon 20 72 86 76 for at aftale en besigtigelse, eller du kan skrive til e-mail hp@priesgulve.dk.​​