5 stjerner på Google

Tæppemand står for montering af gulvtæppe

Lægning af tæpper for private og erhverv

Pries Gulve er din lokale tæppemand i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi har også lagt tæpper for mange kunder, både private og erhverv, i København og omegn. Vi lægger Danfloor tæpper, som er af dansk kvalitet – og velegnet til mange formål i boliger, virksomheder og institutioner.

Søger du derimod mere end blot et nyt tæppe, kan vi også tilbyde montering af linoleumsgulv eller vinylgulv.

Vi er eksperter inden for:

Med mere end 40 års erfaring som tæppemand, råder og vejleder vi naturligvis gerne om de mange muligheder, såsom farver, materialer og indretning, når du skal have lagt nye tæpper. Med montering af gulvtæpper af vores professionelle tæppemand, er du garanteret god kvalitet – både hvad angår tæpper og det udførte arbejde.

Vi sørger altid for at udføre vores arbejde effektivt. Ønsker du at få lagt kantlister eller skinner i forbindelse med lægning af dine nye tæpper, sørger vi også gerne for det. Vi laver det hele på én gang, så du hurtigt kan komme på plads igen. Er der tæpperester i overskud, kan vi få dem kantsyet til dig, så du kan bruge dem som måtter.

Montering af kvalitetstæpper

Vi sælger og monterer Danfloor tæpper i boliger, på arbejdspladser og hos andre, som ønsker en tæppeløsning i høj kvalitet. Det kan f.eks. være et væg til væg-tæppe i store og små rum, eller det kan være en løber i entreer eller fordelingsgange.

Danfloor A/S ligger I Danmark, men blev en del af de globale koncern Ulster Carpet Group i 2002. Virksomheden står for innovation, kvalitet og sikkerhed, og det gælder i forhold til design og udvikling af deres tæppekollektioner.

Ønsker til tæpper

Vi kommer ud til dig med tæpperne, og lægger dem på i de pågældende rum efter aftale.

Ønsker du kantlister eller skinner ​eller andre løsninger, bliver det alt sammen lavet på en gang, så du hurtigt kan komme på plads igen.

Er der tæpperester i overskud, kan ​vi få dem kantsyet til dig, så du kan bruge dem som måtter.

​Når tæpperne er lagt sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter os, så du kan komme videre med din dag.

Gode råd om rengøring af dine tæpper

​Støvsug fra første dag!​

Spørg din danfloor forhandler/fagmand, når tæppet trænger til grundigere rensning!

Du kan sende en e-mail til hp@priesgulve.dk for at aftale nærmere, eller du kan ringe på telefon 20 72 86 76. Vi besvarer gerne spørgsmål i telefonen, hvis du har brug for det.

Pletguide til tæpper

Marquésa pletguide

Bemærk

Nogle pletter, såsom møbelpolish, farvestoffer fra fødevarer, medicin eller resterende pletter efter pletrensning, kan uden risiko fjernes ved dupning med en klorin-opløsning!

Advarsel

Brug ikke denne fremgangsmåde på andre tæppegarner. Denne rengøringsvejledning bør bruges i overensstemmelse med de anvisninger og informationer, der er angivet i Pleje- og Vedligeholdelsesvejledningen!​​

Downloade Marquésa rense guide

Easy-Clean pletguide

Bemærk

En easy-clean pletguide hjælper med at bevare tæppets udseende og levetid, samtidig med at man sikrer, at pletter fjernes effektivt og sikkert.

​Guide til anvendelse ved Easy Clean

Download Easy-Clean rense guide

Kontrakt-tæpper pletguide

Generelle tips

  • Test altid rengøringsmidler på et diskret område først for at sikre, at de ikke beskadiger tæppet.
  • Efter behandling af pletten, skyl området med koldt vand og sug overskydende væske op.
  • Lad tæppet tørre helt, før det bruges igen.

Bemærk

Hvis pletten er meget vanskelig, eller hvis du er usikker på, hvordan du skal behandle den, kan det være bedst at kontakte en professionel tæpperenser.

​Guide til anvendelse ved pletter på kontrakttæpper​​

Downloade Kontrakt-Tæpper rense guide

Få et uforpligtende tilbud på tæpper

Hos Pries Gulve kommer vi gratis ud til dig, og måler dine rum op. Herefter kigger vi på tæpperne, for at analysere dine behov. Du modtager herefter et ​tilbud på netop det du har bedt om. Tilbuddet er uforpligtende, og gælder så længe tæppet produceres hos fabrikken.​
​Går der meget lang tid, kan evt. prisstigninger tillægges prisen. Ønsker du selv at lægge tæppet, er det helt i orden. Men ønsker du den komplette løsning, laver vi et tilbud på dette.​

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud

Vores tæppemand kommer gratis ud til dig og måler dine rum op, før vi går i gang. Herefter kigger vi på tæpperne og hører om dine ønsker, så vi kan analysere dine behov og tilpasse prisen. Du modtager herefter et tilbud på netop det, du har bedt om. Tilbuddet er uforpligtende og gælder så længe tæppet produceres hos fabrikken.

Går der meget lang tid, kan eventuelle prisstigninger tillægges prisen. Ønsker du selv at lægge tæppet, er det helt i orden. Men ønsker du den komplette løsning, laver vi gerne et tilbud på dette. Din tæppemand ser frem til at hjælpe dig!

Få inspiration til dit næste tæppe

Indhent et tilbud