Tæppemand står for montering af gulvtæppe

Lægning af Danfloor tæpper for private og erhverv

Pries Gulve er din lokale tæppemand i Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi har også lagt tæpper for mange kunder, både private og erhverv, i København og omegn. Vi lægger Danfloor tæpper, som er af dansk kvalitet – og velegnet til mange formål i boliger, virksomheder og institutioner.

Søger du derimod mere end blot et nyt tæppe, kan vi også tilbyde montering af linoleumsgulv eller vinylgulv.

Vi er eksperter inden for:

Med mere end 40 års erfaring som tæppemand, råder og vejleder vi naturligvis gerne om de mange muligheder, såsom farver, materialer og indretning, når du skal have lagt nye tæpper. Med montering af gulvtæpper af vores professionelle tæppemand, er du garanteret god kvalitet – både hvad angår tæpper og det udførte arbejde.

Vi sørger altid for at udføre vores arbejde effektivt. Ønsker du at få lagt kantlister eller skinner i forbindelse med lægning af dine nye tæpper, sørger vi også gerne for det. Vi laver det hele på én gang, så du hurtigt kan komme på plads igen. Er der tæpperester i overskud, kan vi få dem kantsyet til dig, så du kan bruge dem som måtter.


  Tæppemand med fokus på den gode kvalitet

  Vi sælger og monterer Danfloor tæpper i boliger, på arbejdspladser og hos andre, som ønsker en tæppeløsning i høj kvalitet. Det kan f.eks. være et væg til væg-tæppe i store og små rum, eller det kan være en løber i entreer eller fordelingsgange.

  Danfloor A/S ligger I Danmark, men blev en del af de globale koncern Ulster Carpet Group i 2002. Virksomheden står for innovation, kvalitet og sikkerhed, og det gælder i forhold til design og udvikling af deres tæppekollektioner.

  Gratis opmåling og uforpligtende tilbud

  Vores tæppemand kommer gratis ud til dig og måler dine rum op, før vi går i gang. Herefter kigger vi på tæpperne og hører om dine ønsker, så vi kan analysere dine behov og tilpasse prisen. Du modtager herefter et tilbud på netop det, du har bedt om. Tilbuddet er uforpligtende og gælder så længe tæppet produceres hos fabrikken.

  Går der meget lang tid, kan eventuelle prisstigninger tillægges prisen. Ønsker du selv at lægge tæppet, er det helt i orden. Men ønsker du den komplette løsning, laver vi gerne et tilbud på dette. Din tæppemand ser frem til at hjælpe dig!

  Få inspiration til dit næste tæppe