Linoleumsgulv til private hjem og arbejdspladser​

​Vi er et professionelt gulvfirma i Helsinge nær Hillerød. Vi lægger gerne dit nye linoleumsgulv på, i hele nordsjælland og københavn. Vi laver gulvarbejde i både private hjem og på arbejdspladser, og der er mange gode grunde til at vælge et linoleumsgulv.

​Nem vedligeholdelse og let rengøring af linoleumsgulv

​Vi er et professionelt gulvfirma med 40 års erfaring med at lægge og pleje gulve. Derfor løser vi altid vores opgaver på bedst mulige måde og til tiden. Samtidig råder og vejleder vi om fordele og ulemper ved de forskellige gulvløsninger som for eksempel at vælge et linoleumsgulv eller tyndpudsgulv.

Fordelen ved linoleumsgulve er, at de er gode til at dæmpe trinlyde, og at de er lette at gøre rene. Dertil kommer, at linoleum er et flydende materiale, og det betyder, at små revner og andre småskader udbedrer sig selv. Derudover kan linoleum slibes og behandles

Der er også mange muligheder for farver og mønstre ved linoleumsgulve, og det er let at udskifte linoleum, hvis du senere vil have en anden farve eller et andet mønster.

Vi giver naturligvis en grundig rådgivning om, hvordan linoleumsgulvet skal behandles i det daglige, og vi tilbyder også gulvpleje, hvis du ønsker slibning og gulvbehandling af dit nuværende linoleumsgulv. Alt gulvarbejde udføres naturligvis til konkurrencedygtige priser.

​Så husk Pries Gulve, hvis kvalitet er vigtigt for dig!

Hvad koster linoleumsgulv?

Hvis du ønsker en specifik pris på nyt linoleumsgulv, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gratis ud for at måle op og giver herefter et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 72 86 76, eller du kan skrive til hp@priesgulve.dk.

Bliv kontaktet hurtigt

Kan du ikke lide kontaktformularer?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 72 86 76 eller sende os en e-mail til hp@priesgulve.dk​ for et gratis og uforpligtende tilbud.