Montering af linoleumsgulv til private hjem og arbejdspladser​

Er det blevet tid til at få lagt et nyt gulv i det private hjem eller på arbejdspladsen i Helsinge eller omegn?

Så kan vi hos Pries Gulve løse opgaven. Vi er et professionelt gulvfirma med base i Helsinge, og vi monterer blandt andet linoleumsgulve og flere andre gulvtyper for privatpersoner og erhverv i hele Nordsjælland og København.

Vi har mere end 40 års erfaring inden for både gulvlægning, gulvpleje og montering af linoleumsgulv. Vi lægger stor vægt på at løse enhver opgave til tiden, ligesom vi altid sætter en stor ære i at levere arbejde i høj kvalitet, så du kan få et flot og holdbart resultat i mange år frem.

Bliv kontaktet hurtigt


  Nem vedligeholdelse og let rengøring af et linoleumsgulv

  Der findes rigtig mange forskellige gulvtyper, som du kan vælge imellem, når du skal have lagt et nyt gulv enten i din bolig eller på din arbejdsplads. Hver gulvtype har hver sine fordele, og der kan derfor være forskellige årsager til at vælge de forskellige gulvtyper.

  Den helt store fordel ved et linoleumsgulv er, at det er et meget lyddæmpende gulv, der samtidig er let at gøre rent. Derudover er linoleum et flydende materiale, og det betyder, at små ridser eller skader med tiden vil udbedre sig selv, og du vil dermed have et flot gulv i rigtig lang tid.

  Endvidere kan man efter montering af linoleumsgulv både slibe og behandle det, så skulle der alligevel komme for mange ridser eller små hakker i gulvet, kan de nemt udbedres, så du igen kan få et flot gulv.

  En anden fordel ved at vælge et linoleumsgulv er, at du har mulighed for at vælge mellem rigtig mange forskellige farver og mønstre, og samtidig er det utroligt let at udskifte, hvis du på et senere tidspunkt skulle ønske en anden farve eller et andet mønster.

  Vi tilbyder grundig rådgivning omkring, hvordan dit nye linoleumsgulv skal behandles til dagligt, ligesom vi også tilbyder gulvpleje, hvis du allerede har et linoleumsgulv, der trænger til en slibning eller gulvbehandling.

  Er du i tvivl om, hvorvidt et linoleumsgulv vil være den rette løsning for dig, ønsker du at høre mere om de mange fordele ved lige netop denne gulvtype, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.